fbpx
6.8 C
Kecskemét
2022. december 10., szombat

FRISS HÍREK

Egy 9 éves fiú is elhunyt a nyársapáti balesetben

Szeptember 4-én reggel buszmegállóba csapódott és elsodort hat embert egy kisbusz a Pest megyei Nyársapátnál – írta meg az ATV.

Egy jármű 6 óra 50 perc körül a 441-es út 7-es kilométerénél Cegléd irányából Nagykőrös felé tartott. A „Hargita vendéglő” nevű buszmegálló túloldalán található útra akart ráfordulni, ám egy szemből érkező autó miatt kénytelen volt megállni.

Ezt a mögötte haladó Ford Transit típusú kisbusz sofőrje csak későn vette észre, ezért félrerántotta a kormányt, és belehajtott a gyerekekkel teli megállóba – írta a Ceglédi Panoráma.

A buszmegállóban hat iskolába induló gyermek és egy anyuka tartózkodott.

A baleset következtében egy 9 éves fiú és egy 25 éves nő meghalt.

Egy 8 éves fiút és egy 9 éves lányt súlyos sérülésekkel vittek egy budapesti és egy szegedi kórházba a mentőhelikopterek.

Hasonló cikkünk:  Baján is trükközhettek a tanárok túlórapénzével

Egy 40 éves férfit és egy 16 éves fiút pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba.

A túlélő így látta

Egy fiú, aki szerencsére nem sérült meg, a következőket mondta a Ceglédi Panorámának:

Hasonló cikkünk:  Hat kecskeméti posta zár be ideiglenesen november közepétől

„Éppen a megállóban várakoztunk a testvéremmel, akit félrerántottam. Láttam, hogy a másik fiú vérzik nagyon, alá tettünk egy táskát. Én elszaladtam a szomszédokhoz, hogy szóljak, baleset történt. Egy felnőtt volt közöttünk – egy hölgy – a baleset pillanatában, de sajnos ő nem élte túl. A sofőr a baleset után kiszállt, véresen távolabb ment a helyszíntől.”

Képek a balesetről a Facebookon >>>

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...