fbpx
14 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Folyik a hajsza az állampusztai szökevény után

- Advertisement -

Mivel a forró nyomos üldözés nem vezetett gyors eredményre a szombaton a Harta melletti Állampusztáról meglépett rab ügyében, a rendőrség közzétette a körözési felhívást.

Sárközi Sándor üllési lakos 39 éves, 172 centiméter magas, 75 kilogramm, sportos testalkatú. Haja és szeme színe barna. Testét tetoválások borítják. Eltűnésekor rabruhát viselt.

A Kalocsai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nagyobb képek >>

Megszökött egy rab Állampusztáról

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...