fbpx

FRISS HÍREK

Sajtószabadság-díjat kapott Kásler kecskeméti főosztályvezetője és régi ismerőse

- Advertisement -

A kecskeméti Balogh Andrea Johanna kapcsolata Kásler Miklóssal nem akkortól ered, amikor kinevezték az Emberi Erősorrások Minisztériumának főosztályvezetőjévé. A miniszteri kapcsolatokért felel ilyen minőségben az EMMI honlapja szerint. Vagyis most is a miniszter közelében dolgozik, csakúgy, mint sok év óta, mondhatni szoros kapcsolatban voltak korábban is.

Balogh ugyanis a Kásler vezette onkológiai intézet kommunikációs vezetője volt korábban a Népszava szerint. És amikor Balogh a Hatoscsatornán egészségügyi műsort vezetett, akkor gyakori vendége volt Kásler Miklós – emlékeztetett az Index. És az is könnyen megtalálható az interneten, hogy a Corvinus egyetem doktori iskolájában Kásler volt Balogh témavezetője.

Vagyis az emberminisztérium egyik főosztályvezetője, aki a miniszter kapcsolataiért felel (és lehet, hogy ezt még az Index által említett sajtófőnöki minőségben teszi), sajtószabadságért-díjat kapott a Magyar Újságírók Közösségétől (MÚK), amelynek Balogh Andrea Johanna az elnökségi tagja.

Hasonló cikkünk:  Továbbra sem maradunk rendkívüli jogrend nélkül, szeptemberig meghosszabbították „a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet”

A Hatoscsatorna egyébként másféle vonatkozásban is feltűnik Kásler neve mellett. Amikor miniszter lett, szinte azonnal szerződést kötött a minisztérium a Hatoscsatorna alapítójának, Paor Lilla énekesnőnek (2011-ben megkapta a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet) fiával, a Hatoscsatorna kreatív igazgatójával, hogy az a miniszter megjelenéseit viodóban dokumentálja.

Az Index beszámolója szerint a Hatoscsatorna műsoraiban gyakran esik szó gyíkemberekről, földönkívüliekről, a chemtrail összeesküvés-elméletről, háttérhatalomról. Szerepelt itt mítoszkutatóként Bácsi Boglárka, aki korábban még Bácsfi Diánaként Szálasit éltette, nyilaskeresztes plakátot ragasztott és karlendítéssel köszöntötte a Terror Házához érkezőket. Valamint feltűnt a csatornán egy kuruzsló is, akit elítéltek emberek megtévesztéséért. Itt dolgozott tehát Kásler miniszter későbbi sajtőfőnöke, a sajtósazabadságért kitüntetett kecskeméti Balogh Andrea Johanna.

A MÚK elnöke az a Lovas Dániel, aki egykor a Petőfi Népe főszerkesztője volt, és vele indult újra 1989-ben a Kecskeméti Lapok.

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...