Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szemereyné: Fokozott óvintézkedésekre van szükség

- Advertisement -

A közösségi médiában közzétett közleményében felhívja a figyelmet, hogy városunk gócpont lett, fokozott óvintézkedésekre van szükség.

Mint írja, kérte az Intézmény és Piacfenntartó Szervezet vezetőjét, hogy 2020. október 30-tól, azaz péntektől a szabadtéri piacokon (Budai utcai szabadtéri piac, Széchenyivárosi szabadtéri piac, nagybani piac, használtcikk piac) is legyen elvárás az orrot és szájat is eltakaró maszk viselése.

Kérte továbbá, hogy az óvintézkedés hatékony betartatása érdekében a Budai utca szabadtéri piacot vegyék körbe kordonnal, ahol a piacfelügyelők és a városrendészek a belépési pontokon is ellenőrzik majd a maszk használatát.

Tekintettel a közelgő Halottak Napjára, arra kéri a lakosságot, hogy hétvégén (október 30., 31., és november 1.), a várhatóan rendkívül zsúfolt temetők látogatása során viseljenek maszkot. A köztemetőket üzemeltető Városüzemeltetési Kft. vezetőjét arra kérte, hogy erre az óvintézkedésre rendszeresen és minden fórumon hívja fel a temetőket látogatók figyelmét.

- Advertisement -
Exit mobile version