fbpx
17.3 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

Rendőri felvezetéssel szállítottak kórházba egy beteg kisfiút Kecskeméten

- Advertisement -

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának gépkocsizó járőrei egy kétségbeesett nagybácsi segítségére siettek.

Kecskeméten, a Mártírok útján járőrözött három helyi rendőr 2020. november 18-án kora délután, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi az út szélén, egy autó mellett állva integet. A rendőrök megálltak, a kétségbeesett sofőr pedig elmondta, hogy unokaöccse egy kiskunfélegyházi óvoda udvarán ismeretlen eredetű gombát evett, amitől rosszul lett. A hatéves gyermeket a kecskeméti kórházba szeretné szállítani, de nem ismerős a városban, így eltévedt – írja a police.hu.

A fiatal járőrök – Nádas Kitti őrmester, Csepregi Péter törzsőrmester és Kováts Zsolt őrmester – nem haboztak: megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával felvezették a kórházhoz az autót, amelyben a beteg kisfiú ült.

Hasonló cikkünk:  Adósságrendezést ígért a kecskeméti férfi, 36 károsulttól 380 millió forintot nyúlt le

Beszéltek a gyermekorvossal, majd haladéktalanul felvették a kapcsolatot egy gombaszakértővel is. Szerencsére szakértői segítséggel kiderült, hogy a gyermek nem mérgező gombát evett, csupán a nyers gomba elfogyasztása okozta a súlyos tüneteket. A nagybácsi levélben köszönte meg a gyors rendőri segítséget.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...