fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Kecskeméten fogták el a bankrablót

- Advertisement -

Kiraboltak egy bankot hétfő délután kettő óra előtt pár perccel Szentes belvárosában. A megfenyegetett egyik dolgozó eleget tett a rabló követelésnek és több százezer forintot adott át a férfinak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy a 24 éves helyi férfi taxival Csongrádra utazott, majd felszállt egy főváros felé tartó vonatra.

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök felvették a kapcsolatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség munkatársaival, akik a honvédekkel közösen Kecskeméten fogták el és állították elő a férfit.

A nyomozók szinte hiánytalanul lefoglalták a bankból elvitt pénzt is. Az őrizetbe vett B. Krisztián ellen felfegyverkezve elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...