fbpx
15 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

A Kecskeméti Médiacentrum volt vezetőjét fogadta Kásler Miklós

- Advertisement -

Újabb mérföldkőhöz érkezett a készülő Hunyadi-film. Robert Lantossal, Bán Jánossal (a Kecskeméti Médiacentrum volt vezetője) és Krskó Tiborral áttekintettük az eddigi munkát és a produkció előtt álló feladatokat – osztotta meg Facebookon Kásler Miklós miniszter, filmproduceri szerepkörben mutatkozva.

A posztból kiderül, hogy a járványhelyzet miatt voltak fennakadások, de már zajlik a szereplőválogatás. „A finanszírozási kérdések lezárásával bízom benne, hogy a nagyközönségnek mihamarabb lehetősége nyílik filmvásznakon látni az alkotást. A készítőknek pedig kívánom, hogy a munkájuk gyümölcsét nagy siker övezze!” – írta Kásler.

Örömmel tölt el, hogy évtizedes kihagyások után az animációs filmek mellett az első, hiánypótló történelmi játékfilm létrejöttét a kezdetektől támogathattam – lelkendezett a miniszter, a pozsonyi csatáról készült animációs filmet is behozva a képbe.

Hasonló cikkünk:  Eurostat: a 25 legszegényebb uniós régióból négy magyar

A miniszter szerint a Hunyadi-film is – azt animációs filmhez hasonlóan – történelmi jelentőségű lesz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...