fbpx

FRISS HÍREK

Ősszel érkezhet a TV2-re a Bán Mór könyveiből készülő Hunyadi-sorozat

- Advertisement -

Nem lesz hiány állami támogatásból készülő sorozatból idén, a TV2 kettő ilyet is a műsorára tűz majd: a Hunyadi-sorozatot és a Magyar Honvédség együttműködésével készülő S.E.R.E.G. című produkciót. Mindkettő 2024 utolsó negyedévében debütálhat a csatornán.

A Bán Mór által jegyzett könyvsorozatból készül a 10,5 milliárd állami forinttal megtámogatott Hunyadi-sorozat. Az író – polgári nevén Bán János – korábban a Kecskeméti Médiacentrum vezetője volt, az ő helyébe lépett az ellenzékkel is megtámogatott Kozák Polett.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója a Sorozatwikinek nyilatkozva elmondta, hogy A holló felemelkedése címen futó magyar–német koprodukció leghamarabb ősszel érkezhet a csatornára. A sorozat forgatásán járt a Telex is, ahol az alkotók elmondták, ekkora volumenű, ennyi színészt és statisztát mozgató magyar produkció talán még nem is készült.

Hasonló cikkünk:  Bloomberg: annyira elmérgesedett Matolcsy és Orbán között a viszony, hogy szóba se állnak egymással

Az Elk*rtuk-at is gyártó, a Kálomista család tulajdonában lévő Megafilm készíti a Magyar Honvédséggel karöltve a S.E.R.E.G. című minisorozat, amit az állam 865 millióval támogatott meg. Benda Balázs a forgatókönyvíró, aki az Elk*rtuk-at is jegyzi, a rendező pedig Dombrovszky Linda. A Megafilm szerint ősszel mutathatják be a sorozatot, ennél pontosabb időpontot Fischer Gábor sem árult el az interjúban.

A Magyar Honvédség helyszíneket és haditechnikai eszközöket (harcjárműveket, drónokat és helikoptereket) biztosít a sorozatnak. A Megafilm ismertetője szerint a sorozat két szálon fog futni: „vígjáték az alapkiképzésről és kemény katonadráma egy élet-halál misszióról”.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...