fbpx
8.8 C
Kecskemét
2024. március 2., szombat

FRISS HÍREK

A Fidesz frakcióvezetőjének ügyvédként nincsenek önkormányzati megbízásai. De mi van dr. Homoki Tamással?

- Advertisement -

Bár nem magyarázta meg miért, azonban dr. Fekete Gábor, a kecskeméti Fidesz-KDNP frakcióvezetője a napokban kitett a Facebookra egy polgármesteri igazoltást arról, hogy mióta önkormányzati képviselő, nincsen megbízása egyéni ügyvédként és az irodáján keresztül sem az önkormányzattól. Éppen azok után posztolta ezt, miután megírtuk, hogy még az önkormányzati választás előtt három szerződést is kötött vele Szemereyné Pataki Klaudia polgármester az önkormányzat nevében jogi képviseletről, több, mint 10 millió forint értékben.

Facebook/Dr. Fekete Gábor

Tehát az igazolás szerint a jelenlegi ciklusban ügyvédként nem kap pénzt az önkormányzattól dr. Fekete Gábor. Legalábbis az igazolás írásának pillanatában, március 19-ig.

De mi van dr. Homoki Tamás alpolgármesterrel és ügyvéddel?

Ha már tudjuk, mi a helyzet dr. Fekete Gábor frakcióvezetővel, gondoltuk, legyen tiszta a kép dr. Homoki Tamás alpolgármesterrel, ügyvéddel kapcsolatban is. Ezért levélben fordultunk a polgármesterhez (és közérdekű adatigénylésben is megtettük ugyanezt), hogy vajon az alpolgármester ügyvédként, vagy az ügyvédi irodáján keresztül kap-e bármilyen  megbízást az önkormányzattól, a hivataltól és az önkormányzat tulajdonában álló cégektől. Arra is kíváncsiak vagyunk, hogy dr. Homoki Tamás ügyvédi irodájának munkatársai, az irodához köthető ügyvédjelöltek teljesítenek-e bármilyen feladatot az önkormányzatnál, a hivatalnál, az önkormányzat tulajdonában álló cégeknél. Ha lesz válasz, megírjuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...