Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szegeden ápolják tovább Bányai Gábort – műtüdő kezelést kap

- Advertisement -

A KecsUP kórházi információi szerint átszállították Kiskunhalasról Bányai Gábor országggyűlési képviselőt Szegedre, ahol műtüdő kezelést kap. Erre akkor van szükség, ha a hagyományos lélegeztetőgép már nem segít, mert például nem csupán légzési zavarok, hanem keringési zavarok is fennállnak. Úgy tudjuk, több adag vérplazmát is kapott, aminek következtében kicsit jobb lett az állapota. Ez egy újabb reménysugár a gyógyulás tekintetében.

Januárban arról szóltak a hírek, hogy Magyarországon műtüdő kezeléssel mentették meg egy kismama életét a Semmelweis Egyetem klinikáin. Az akkori hírek szerint az volt Közép-Európában az első sikeres műtüdő kezelés a COVID-19 okozta tüdőgyulladás terápiája során.

A KecsUP szerkesztősége jobbulást kíván Bányai Gábornak, családjának pedig sok erőt.

- Advertisement -
Exit mobile version