Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A KecsUP áprilisban is ingyenes hirdetést ad minden kecskemétinek, akinek ez segít most

- Advertisement -

A KecsUP már nem először segít bajban lévő vállalkozásoknak, amelyek a veszélyhelyzet alatt meghozott korlátozó intézkedések miatt szorultak meg vagy lehetetlenültek el. Először volt a KecsUP mentőöv akció. Márciusban a Mentőöv 2.0. Úgy terveztük, hogy legközelebb újranyitáskor jelentkezünk új akcióval. Közben beütött a harmadik hullám, úgyhogy mi is bedobjuk a harmadik mentőövet!

Ingyenes hirdetés a KecsUP-on, ismét

Most újra bedobjuk a mentőövet, és ingyenes hirdetési felületet biztosítunk április 30-ig MINDEN kecskeméti vállalkozás és cég számára, amelynek ez most segítség lehet.  Bár a KecsUP-nak is szüksége van minden forintra és segítségre, ez nekünk nem kerül plusz költségbe, viszont tízezrekhez tudjuk eljuttatni a hirdetést. Mi ezzel tudunk szolidaritást vállalni.

Ezért kérjük azokat a vállalkozásokat, cégeket, amelyek élni akarnak a KecsUP segítségével, jelezzék a hirdetes@kecsup.hu e-mail címen, hogy a részleteket megbeszélhessük.

Újranyitáskor vagy a negyedik hullám érkeztekor újabb akcióval jelentkezünk!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kicsi volt a nomád magyaroknak a Kárpát-medence – Rácz Lajos klímatörténész a kecskeméti könyvtárban

A honfoglaló magyarok életformájához kicsinek bizonyult a Kárpát-medence. A török háborúk kora alatt az elődeink radikálisan átalakították a természeti...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version