Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A ballagókkal ültetnek őshonos gyümölcsfákat a kecskeméti 10 millió Fa önkéntesei

- Advertisement -
10 millió Fa elhatározta, hogy az idén elmaradó szalagavatók, szerenádok, bankettek, ballagások helyett a saját eszközeivel, több ezer gyümölcsfa elültetésével zárja le az érettségizők diákéveit. Őshonos gyümölcsfákat ültetnek ezért országszerte, így Kecskeméten is a ballagó végzős diákoknak. Az ültetéssel azt szimbolizálják, hogy a fiatal felnőttek a gyümölcsfákkal együtt forduljanak „termőre”, váljanak közösségük és környezetük felelősségteljes tagjává.

Az őshonos gyümölcsfák elültetésével arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ezzel segítenek a fafajok fennmaradásában, a biodiverzitás megőrzésében. És nem mellesleg ehető tündérkertekkel gyarapodik az ország.

Hogyan lehet csatlakozni?

Lehet igényelni saját osztályfát, de saját ültetést is lehet szervezni. Jelentkezhetsz ezen a linken: https://10milliofa.hu/kampany/#ballago vagy keresd a kecskeméti 10 millió Fásokat közvetlenül a 10milliofakecskemet@gmail.com e-mail címen.

- Advertisement -
Exit mobile version