Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elképesztően felszerelt drogbarlangot buktattak le Kecskeméten

- Advertisement -

A professzionális kecskeméti droggyárban még lift és lakrész is volt, valamint biztonságikamera-rendszer.

Áprilisban 250 millió forint értékű kábítószert foglaltak le, ám akkor még nem találták a származási helyet, most igen – olvasható a rendőrség honlapján.

A kecskeméti „marihuánaüzemre” a jelek szerint nem sajnálták a pénzt.

A kecskeméti zártkerti gyárhoz úgy jutottak el, hogy a debreceni és téglási érintettek mobiladatait a nyomozók jó ideig figyelték. Egy könnyűszerkezetes csarnokról volt szó, ebben két szinten ment a bűnözés, május 21-én csaptak le a helyszínre.

A termeléshez szükséges áram titkolása érdekében saját áramellátó rendszer alakítottak ki, amelyhez több tíz millió forint értékű generátorokot állítottak üzembe. A szintek közötti anyagmozgatás céljára külön liftrendszert építettek ki.

Az épületet több méteres, átláthatatlan kerítés vette körbe. Még lakrész is volt a helyen, kamerával is figyelték.

Két budapesti érintett még szökésben van.

 

- Advertisement -
Exit mobile version