Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szemereyné Pataki Klaudia: mi is elkaptuk, a tüneteink enyhék 

- Advertisement -

Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia politikusi oldalán osztotta meg a hírt, hogy elkapta a koronovírust. Egy képet is posztolt magáról és gyermekéről, amihez azt írta, hogy „mi is elkaptuk, de hála Istennek jól vagyunk. Az oltás megvéd bennünket, enyhe tünetekkel átesünk rajta.”

Néhány napja a kecsUP-on írtunk arról, hogy Kecskemét polgármestere egy ellenzéki képviselő kérésére még novemberben megkereste a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalt, hogy tájékoztatást kérjen arról, hogyan áll a járvány Kecskeméten. A Kormányhivatal a járványról nem tudott információt adni. Legalábbis ezt válaszolták. Az önkormányzat megkereste a Nemzeti Népegészségügyi Központot is, ahonnan válasz sem érkezett.

Ez pedig azért gond, mert a NAIH állásfoglalása értelmében a polgármesterek tájékoztatáskérése és adatigénylése a koronavírus-járványról prioritást kell, hogy élvezzen. Márcsak azért is, mert a települési fertőzöttségi adatok megismerése közérdek és a polgármesternek feladata van a járványkezelésben.

- Advertisement -
Exit mobile version