Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

120 honvédségi autónak lopták el a katalizátorát, a tolvajok átmásztak a kerítésen

- Advertisement -

Tönkretette a Honvédség tápiószecsői járműparkját két tolvaj a társaival. A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint száz autónak lopták el a katalizátorát.

A tolvajok a kerítésen átmászva jutottak be a honvédségi területre, ahol aztán a parkoló autókhoz mentek, amelyekből kivágták és ellopták a katalizátorokat. „Ezzel a módszerrel több mint 120 darab kocsit tettek tönkre, és 8 650 000 forintos kárt okoztak” – írja a Budapest Környéki Törvényszék sajtóközleménye.

A Nagykátai Rendőrkapitányság jelentős értékre, üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal, folytatólagosan elkövetett lopás miatt indított eljárást az ügyben. Az ügyben eljáró nyomozási bíró ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását.  A döntést az ügyész tudomásul vette, a gyanúsítottak és védőik fellebbeztek ellene, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.

Forrás: Magyar Hang

- Advertisement -
Exit mobile version