Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Éjjel-nappali nyitvatartást kért a Budai úti új McDonald’s?

- Advertisement -

Nem olyan régen számoltunk be róla, hogy megnyílt Kecskemét legújabb Mekije a Budai úti csomópontnál. Akkor azért találtuk érdekesnek az eseményt, mert azon több alpolgármester is megjelent. Akkor, amikor éppen azt ünnepelte a Fidesz, hogy hatósági áras lett a csirke far-hát is.

Eltelt két hét, és máris ott tartunk, hogy éjjel-nappali nyitvatartási engedélyt kért a gyorsétterem. Legalábbis ez az információ jutott el hozzánk. Úgy tudjuk, hogy erről az Értékmegőrzési Bizottság dönt február 8-án zárt ülésen. Információink szerint a tervezet támogatja az éjjel-nappali nyitvatartást. Amennyiben a bizottság megszavazza azt, akkor akár azonnal jogerőssé válhat a döntés, és nem is kell a közgyűlés elé mennie a témának.

Információink szerint a környéken élők közül többen nem örülnének, ha a gyorsétterem folyton nyitva tartana.

- Advertisement -
Exit mobile version