Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Orbán üzenete a fiataloknak: „Nem fogtok ennél jobb ajánlatot kapni egyetlen más országból sem”

- Advertisement -

Orbán Viktor szerint két jó tanács összefoglalja, miért érdemes szakmát tanulni:

amit érdemes csinálni, azt érdemes jól csinálni, és ha jó vagy valamiben, akkor kérd meg az árát

– mondta a miniszterelnök a XV. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján hétfőn Budapesten. A Hungexpon rendezett eseményen úgy fogalmazott: „a nemzeti erők soha nem látott mértékű támogatással nyerték meg a parlamenti választást három hete, és a választók igent mondtak arra is, amit az elmúlt 12 évben a szakképzésben elért a kormány a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt”.

Az MTI beszámolója szerint elmondta, „bár igazságtalannak tűnhet, hogy még alig ocsúdtunk fel a koronavírus-járványból, máris megkaptuk a nyakunkba a szomszédban dúló háborút, ahelyett, hogy kárhoztatnánk a körülményeket, inkább erősítsük meg magunkat abban, hogy akinek tudása van, akinek szakmája van, és akinek van kellő bátorsága, hogy mindezt felhasználja, annak nincs mitől tartania a nehezebb időkben sem.”

Ha jól csináljuk a dolgunkat, akkor megerősödve kerülhetünk ki ebből a bajból is, és tehetünk egy méretes lépést előre, nem pedig hátra

– folytatta. A pályaválasztó fiatalokat arra biztatta, válasszanak maguknak szakmát. Hozzátette: „Magyarország az a hely, ahol érdemes élni és érdemes dolgozni, mert hazánk az egyik legjobb hely Európában”.

A kormányfő a fiataloknak ezt üzente: „Új gyárak, telephelyek, új termelési központok nőttek ki a földből, és mindannyian a ti munkátokra számítanak. Adókedvezményt biztosítunk a pályakezdő fiataloknak és azoknak a cégeknek is, amelyek benneteket alkalmaznak, támogatjuk a családalapítást és az otthonteremtést, a házépítést és -felújítást” – sorolta. A miniszterelnök szerint aki ma Magyarországon a munkájából szeretne megélni, annak lesz munkája, lesz otthona, és biztonságos környezetben nevelheti fel a gyerekeit a világ legszebb országában.

Nem fogtok ennél jobb ajánlatot kapni egyetlen más országból sem

– jelentette ki Orbán.

A miniszterelnök a pedagógusoknak azt mondta: „a sok fontos és hangzatos eredmény nem jöhetett volna létre az önök munkája nélkül. A magyar szakmunkások hazai és nemzetközi eredményei tanúskodnak róla, milyen kiváló oktatók és pedagógusok dolgoznak a magyar szakképzési rendszerben”.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version