Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskemétről repült Moszkvába a Dassault Falcon 7X

- Advertisement -

Vasárnap délután repült Kecskemétről a Magyar Honvédség Dassault Falcon 7X gépe Moszkvába, de előtte még felvett valakit Budapesten. Ezt több repülőgép-nyomonkövető oldalon is lehetett látni.

A közölt adatokból látható, hogy a gép először vasárnap délelőtt 10.45-kor szállt fel a kecskeméti légibázison és 11 órakor landolt a Liszt Ferenc repülőtéren. Gulyás Gergely elárulta, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter szállt fel a gépre, majd két órával később már Moszkvában landolt. A miniszter energetikai kérdésekről tárgyalt az orosz fővárosban.

A gép helyi idő szerint hétfőn este szállt fel újra az orosz fővárosban, az úti célja pedig Ferihegy, majd Kecskemét volt. Az utazásról a Magyar Honvédség nem adott hivatalos tájékoztatást. Idén áprilisban már volt ehhez hasonló út, csak akkor egy orosz repülőgép landolt Magyarországon.

via rtl.hu

- Advertisement -
Exit mobile version