fbpx

FRISS HÍREK

Jófej közteresek vagy vicces kollégák?

- Advertisement -

A Gong Rádió műsorvezetője rakott fel minap egy képet a Facebookra, miszerint kapott egy piros borítékot, tipikusan olyat, amilyet a Kecskeméti Városrendészet osztogat büntetéskor. A zacskóban azonban a büntetési összeg helyén annyi szerepel: „FASZA A GÉP!”

 

A Városrendészet felismerte a csekket

Kérdéssel fordultunk a Kecskeméti Városrendészethez, hogy vajon tudnak e az esetről és ilyenkor büntetik vagy megdícsérik a kollégát. Hisz a büntetés elmaradása lehet olyan emberi jócselekedet, ami szerethetőbbé teszi a Városrendészetet, és ezért jutalom jár. De úgy is felfoghatjuk, hogy egy szabálytalan autós külön elbánásban részesült, és ez további szabályszegésre ösztönözhet, ezért inkább büntetést érdemel a „közteres”.

Erre a kérdésre végül is nem kaptunk választ, azonban Csíkos Imre kis türelmi időt kért, amíg utánajár az ügynek majd arról tájékoztatta a KecsUP-ot, hogy:

Hasonló cikkünk:  Kányádi Sándor, Weöres Sándor és Buda Ferenc verseitől volt hangos a főtér

„Ez a csekk egy áprilisi esethez tartozik, ami már rendezett. Ez azt jelenti, hogy ez a csekk nem lett felhasználva, mert töröltették a pótdíjat. Azt nem tudjuk, hogy hol volt eddig a csekk és azt sem, hogy az áprilisban pótdíjazott autó tulajdonosától hogyan került ki. Arra gondolunk, hogy barátok tréfálták meg egymást.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...