fbpx

FRISS HÍREK

Újabb illegális szemetelőt csíptek fülön a városrendészek Kecskeméten

- Advertisement -

A Kisfái City lakói elnevezésű facebook csoportba került fel egy fotó, amelyeken nagy mennyiségű illegális hulladék volt látható. A városrendészek felvették a kapcsolatot a posztolóval a külterületen lévő helyszín pontos beazonosítása miatt, majd a külterületi szolgálat a megadott helyszínre ment, ahol ismeretlenek közel 50 zsáknyi illegális hulladékot helyeztek el.

A városrendészek nem mentek el a szemét mellett, hanem utánajártak, ki szabadulhatott meg ott a hulladéktól.

A felügyelők az elkövetőt rövid időn belül beazonosították. A hulladék tulajdonosa beismerte tettét, a városrendészektől öt nap haladékot kapott a hulladékudvarba történő szállításra és a hulladékudvar mérlegjegyének bemutatására.

A felügyelők az elkövetővel szemben eljárást kezdeményeztek, mivel az illegálisan elhelyezett hulladék közterületről történő elszállítása nem mentesíti a szemetelőt az általa elkövetett jogsértés következményeitől.

Hasonló cikkünk:  Polgármester választás: nyilvántartásba vették Szemereyné Pataki Klaudiát, a Fidesz-KDNP jelöltjét

Dr. Német Zsolt, a Városrendészet vezetője továbbra is arra kéri a lakosságot, hogy segítsék a városrendészet munkáját, hiszen az illegális hulladék megszüntetése, illetve felszámolása közös érdekünk. Amennyiben illegális hulladék elhelyezését észlelik, vagy lerakóhelyet látnak, hívják a városrendészetet a 20/621-5599-es számon, vagy használják az intézmény honlapján lévő lakossági bejelentő felületet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...