fbpx
5.9 C
Kecskemét
2024. március 3., vasárnap

FRISS HÍREK

Rezsiemelés: A kecskeméti járási ügyészség ideiglenes helyre költözik

- Advertisement -

A takarékossági intézkedések miatt, amelyeket a rezsiemelés következményeként hoztak meg, e héttől több ügyészség működési rendje megváltozik. 41 ügyészség csak heti három napon át működik majd, míg tíznél több ügyészséget új, ideiglenes címen lehet megtalálni, mivel az épületeiket bezárják.

Az ugyeszseg.hu-n publikált változások értelmében új helyen működik október 15-től a kecskeméti járási ügyészség, amely ideiglenesen (2023. március 31-ig) a Rákóczi út 7. szám alatt lesz elérhető. Emellett új helyre költözik a debreceni, a győri, a pécsi és a szegedi fellebbviteli ügyészség, valamint a székesfehérvári járási ügyészség is. A teljes lista pdf-ben itt található.

Bács-Kiskun és Pest megyében 5-5, országosan 41 ügyészségen lesz háromnapos a munkahét, ami azt jelenti, hogy azokban az épületekben csak kedden, szerdán és csütörtökön lesz majd munkavégzés. A teljes listát pdf-ben itt olvashatja.

Hasonló cikkünk:  Piros lett a paradicsom, nem sárga, újranyit a homokháti rockcsárda (videó)

Az átmeneti épületbezárások a tervek szerint március 31-ig tartanak.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...