fbpx
6.4 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Nem bírta az extrém terhelést a holtankoljak.hu

Tegnap, mielőtt még bejelentették volna, hogy eltörlik a benzinárstopot és a kormány nem védi meg azt tovább, közöltünk egy fényképet Facebook oldalunkon (cikkünk fényképét). Egy benzinkutnál tankoltunk, ahol ezt meg lehetett még tenni, mert akkor napok óta már több kúton is elfogyott az üzemanyag. Érdekesség, hogy több MOL kúton is. Annak ellenére, hogy a MOL azt nyilatkozta, hogy valóban nem szállítanak olyan kutakra, amelyek felé nincsen kötelezettségük. De éppen saját kútjaikhoz ne lett volna???

Szóval ebből az lett, hogy egyes kutak pangtak az ürességtől, míg más kutakon akár fél óra is lehetett egy tankolás. A fotón lévő kútnál oszloponként akár 10-12 autó is várakozott. Nehezítette a helyzetet itt, hogy a tömeg ellenére csak egy kassza volt nyitva (amikor mi tankoltunk akkor biztosan). Itt tegnap 10 liter 95-ös benzint és 15 liter gázolajat lehett tankolni. Vagyis jóval kevesebbet, mimt korábban.

Hasonló cikkünk:  Kinek írják a kortárs verseket? - Irodalmi KECSUP EST pénteken a Kamrában

Ma pedig már nincsen ársapka. Kérdés, hogy üzemanyag van-e és ha igen, mennyiért? A holtankoljak.hu oldal mindig az aktuális árakat mutatja egyes kutakon. Nem csoda, hogy elérhetetlen ezekben a pillanatokban. Talán mindenki arra kíváncsi, hol van üzemanyag és hol a legolcsóbb. A honlap azt írja, hogy az extrém terhelés miatt nem elérhető. Közelednek az ünnepek, sokat utazik mindenki, talán ezért is égető kérdés most, hogy lesz-e mivel közlekedni ezekben a hetekben.

Hasonló cikkünk:  Antik tárgyak felvásárlása

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...