fbpx
10.9 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

A VALMAR-ral és neves DJ-kkel szilveszterezett Kecskemét

- Advertisement -

Visszatért a Messzi István Sportcsarnokba a World is Mine koncertsorozat. Jól ismerik már a fiatalok ezt a rendezvényt például a Domb Beachről, de 2022 utolsó napján ismét a sportcsarnok adatt helyet a hatalmas bulinak.

A World is Mine arról ismert, hogy a legnevesebb DJ-ket viszi el az ország szórakozóhelyeire. Így most is olyan lemezlovasok tartották a bulit, akiket jól ismert a közönség. Akár a Radio 1-ből, ahol rendszeresen élőben mixelnek a legfelkapottabb DJ-k.

Az első ismert név szombaton a Messziben Adam Ajkay volt, ő indította be igazán a partyt.

Előtte, 22 óráig az úgynevezett warm up volt (bemelegítés). Itt még csökkentett hangerőn, és nem feltétlenül a mai ismert számok pörögtek. Ezeket meghagyták a későbbi fellépőknek. De a warm up valóban az volt, amit jelent, egyfajta gyülekezési idő. 22 óráig még nem volt túl nagy tömeg, ekkor bizonyára sokan otthon, családi körben vagy házibulikon kezdték az estét. De később már rendesen megtelt a küzdőtér és a lelátó is. Több ezren voltak.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméten is Novák Katalin lemondását követelték

Ekkor érkezett a VALMAR is, amely igazán népszerű a fiatalok körében, ontják a legnagyobb slágereket. Természetesen az első, hozzájuk köthető dal is elhangzott.

És naná, hogy 2022 egyik legnagyobb slágerét is lejátszották.

Aztán jöttek a nagy nevek: Kempy, Yamina, Purebeat, Jauri és Metzker Viktória.

Máshol is voltak bulik

A város ismert szórakozóhelyein is voltak partyk, ha nem is mindenhol. Mi az egyik ilyenben voltunk, de ott korábban sem kaptunk engedélyt tudósításra, így csak annyit tudunk elmondani a tapasztalat alapján, hogy éjfélkor itt még alig voltak. A sportcsarnokban találkoztunk több törzsvendéggel, tehát ez a nagy rendezvény nyilvánvalóan elszippantotta a kisebb klubok vendégeit, még akkor is, ha itt több ezer forint volt a legolcsóbb jegy is. Azonban hajnali egykor már zsúfolásig megtelt a népszerű klub, és már itt is igazi szilveszteri őrület bontakozott ki. Minden bizonnyal a többi helyen is hasonló lett volna a tapasztalatunk.

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...