Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Fellobogózná a Március 15. utcát Józsa Bálint képviselő

- Advertisement -

Az ellenzéki Józsa Bálint azzal fordult a polgármesterhez, hogy nemzeti ünnepek alkalmával a Március 15. utcát is lobogózzák fel. Azt nehezményezi indítványában, hogy a Széchenyivárosban, ahol önkormányzati képviselő, nincsenek zászlók ezen a helyen, pedig nagyon fontos és forgalmas útja a városrésznek. Mint írja, már a lobogók is megadják az ünnepek alaphangulatát, ezért is tartja fontosnak, hogy neves alkalmakkor díszítsék ezt az utcát is a nemzeti színek. Azt is szeretné, ha a Károly Róbert körúton is lennének lobogók, ezért kéri, hogy ennek a lehetőségét is vizsgálják meg. Az indítványában azzal a határozati javaslattal él Józsa Bálint, hogy szerezzenek be zázszlótartókat és szereljék fel az említett utcákban. Csütörtökön dönt a közgyűlés arról, hogy támogatja-e a felvetést.

- Advertisement -
Exit mobile version