Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Próba jelleggel bankkártyával is lehet jegyet venni a Volánbusz Budapest–Baja vonal egyes járatain

- Advertisement -

A Volánbusz 2023. január 30. és február 26. között pilot jelleggel elsőként a Budapest–Baja vonalon közlekedő egyes járatain teszi lehetővé a bankkártyás jegy- és bérletvásárlást. 10 autóbuszon vizsgálják a kártyás fizetést lehetővé tevő fedélzeti eszközöket.

A közlekedési társaság a tavaly forgalomba állított Mercedes-Benz Intouro M autóbuszon vizsgálja a bankkártyás fizetést, amely tovább növeli az új buszok szolgáltatási színvonalát. Az érintett vonalon közlekedő további járműveken egyelőre nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.

A társaság arra kéri utasait, hogy a pilot időszak alatt segítsék az autóbusz-vezetők munkáját: a jegy megváltásakor jelezzék előre bankkártyás fizetési igényüket. A pilottal kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat a kartyasfizetes@volanbusz.hu elektronikus levélcímen várja a vállalat. A Volánbusz bízik abban, hogy a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetését célzó projekt is hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket.

via Pénzcentrum

- Advertisement -
Exit mobile version