Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Krizbai Gergely grafikusművész kiállítása Kecskeméten

- Advertisement -

Krizbo/Krizbai Gergely szentendrei grafikus- és képzőművész munkáival számtalan médiumon találkozhattunk. A Barcsay-díjas alkotó először mutatkozik be Kecskeméten a város független lakásgalériájában október 5-én, a Füves könyv tárlattal.

A kiállításon Krizbo egy grafikus projektjét, az Archetípusokat láthatjuk, amelyben C. G. Jung analitikus pszichológus személyiségtípusait ábrázolja egyedi megközelítéssel. Emellett több sketcbookjába, rajznaplójába nyerhetünk betekintést. Magánmitológiája mellett az emberiség kollektív tudásának szimbólumai tárulnak fel előttünk.

További részletek az esemény Facebook oldalán.

Kirzbo: Füves könyv a kecskeméti L1 Galériában / Forrás: Krizbai Gergely Facebook oldala

Az alkotó korábbi munkáit a krizbo.com weboldalon és Instagram oldalán követhetjük.

Megnyitó: 2023. október 5. 18 óra

Helyszín: L1 Galéria, 6000 Kecskemét, Lestár tér 1. (120-as csengő) 

A kiállítás támogatója a Koch Borház Kecskemét

A kiállítás megtekinthető október 26-ig előre egyeztetett időpontban.

- Advertisement -
Exit mobile version