Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Soltész Miklós egy óvoda átadásán beszélt az „LMBTQ-propagandáról”

- Advertisement -

Egy kis történelem: a szivárványos zászlót az LMBTQ-közeg a hetvenes évek óta használja, a kilencvenes évek végén az első, ekkoriban megtartott Budapest Pride-okon is lehetett azt látni. Erről valószínűleg nem értesítették az orosz Kirill pátriárka által kitüntetett Soltész Miklóst, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárát.

Ugyanis a berettyóújfalui Szivárvány Református Óvoda átadásán Soltész arról beszélt, hogy amikor a református egyház 1999-ben elnevezte a régi óvodát a szivárványról, az „még nem volt jele az újkori szivárványmozgalomnak”.

A szivárvány a szövetségkötés szimbóluma – mondta, és arra kérte a szülőket: „ne üljenek fel új szivárványos dolgoknak, azok a gyerekeket tönkreteszik”. Így folytatta: „Vegyük vissza a szivárvány értékét”, mert az a teremtett környezet alapja.

Fekete Károly tiszántúli református püspök jelezte: az országban 35 milliárd forintot fordítottak a beruházásokra, ebből egyházkerületükben 10,8 milliárd forintból 23 óvoda épült, illetve újult meg az elmúlt négy esztendőben.

via RTL

- Advertisement -
Exit mobile version