fbpx
11.5 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Mosolyog, boldog, és még tanár is

- Advertisement -

Szolnokon született Marik Laura, aki elképesztően népszerű az interneten – mosolyog, boldog, és még tanár is. Fiatal kora ellenére jelentős tapasztalata van hazánkban és külföldön is, a köztudatba pedig a Tik-Tok által került.

Elmondása szerint a zene mindig az élete részét képezte, és amellett, hogy angol és ének-zene tanár, énekesnő is. Minden akkor kezdődött, amikor egy szolnoki gimnázium karácsonyi előadásán elénekelte Leonard Cohen Hallelujah-ját, ami után ötperces álló vastapsot kapott.

Szegeden szerzett ének-zene tanári diplomát, majd New York-ban tanult ösztöndíjjal, jelenleg pedig az SE Semmelweis Ignác Többcélú Szakképző Intézményében tanít.

Formabontó, innovatív módon áll a tanításhoz, például a diákok instrumentális feldolgozásban hallgatják meg az aktuálisan legnépszerűbb dalokat, ezután pedig fel kell ismerniük azt.

Hasonló cikkünk:  Nyomoznak a milliárdos Covid-gyorstesztek beszerzésére szerződött, majd felszívódott cégek ügyében

„Mivel nagyon szerette az egyik osztály a Republik zenekar dalait, innen jött az ötlet, hogy készítsünk egy retró dalválogatást. Ez volt az első feltöltött videóm a TikTok-ra” – árulta el Laura a Borsnak.

Elmondása szerint a diákjai vették rá, hogy készítsen videókat, a Tik-Tok csatornáját ezen a linken lehet megtekinteni.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...