Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elromlott a központi CT a kecskeméti kórházban

- Advertisement -

„Tisztelt Betegeink! Értesítjük Önöket, hogy központi CT készülékünk a mai napon meghibásodott, javítása elkezdődött, de előreláthatólag néhány napot igénybe vesz. Az előjegyzett betegeinkkel munkatársaink új időpontot egyeztetnek telefonon. Köszönjük megértésüket!” – tette közzé Facebook-oldalán a kecskeméti kórház csütörtökön. A hozzászólásokat korlátozták a posztnál.

Ha már meghibásodás: éppen pénteken tette szóvá egy olvasónk hozzászólásában, hogy már nagyon régóta nem működik a központ előcsarnokába felvezető mozgójárda (információink szerint közel egy éve).

Pénteken írtunk arról, hogy novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az arc-, állcsont, fül-orr-gégészeti osztályra. De nemrég kerestek vezető főorvost az SBO-ra, azaz a sürgősségi betegellátóra és az egyik belgyógyászati osztályra is. Kalocsára (az itteni kórház a kecskeméti telephelye) is jópár pályázat volt az elmúlt időszakban – kerestek gyógytornászt, csecsemő-és gyermekgyógyászt, központi aneszteziológiai és intenzívterápiás osztály vezető főorvost és szakorvost, radiológus, sebész-traumatológus és pszichiáter szakorvost. Mindezekről küldtünk kérdéseket az intézménynek, de választ nem kaptunk.

- Advertisement -
Exit mobile version