fbpx
17.3 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Szeged is a legkedveltebb ünnepi úti célok között van

- Advertisement -

A korábbi évekhez képest nem változott a trend, idén is először a szilveszteri foglalások indultak be, majd a karácsonyi napokra is megindult a kereslet – derült ki a Szallas.hu aktuális foglalási adataiból.

A foglalások közel fele hotelekbe szól, utánuk az apartmanokat választják legnagyobb arányban az utazók. Az előfoglalási adatok alapján a vendégházak 15 százalékban, a panziók 12 százalékban részesültek a foglalások számából.

A portál partnereitől származó információk szerint a többség tudott árat emelni tavalyhoz képest az ünnepi időszakra, december többi napján viszont csak a tavalyi árak alatt tudják értékesíteni szobáikat. Népszerűek a fürdők és wellnesshotelek, de vonzóak még a gasztronómiai események is.

A decemberben utazók körében a főváros, Eger, Szeged, Pécs és Hévíz után Gyula, Debrecen, Hajdúszoboszló, Zalakaros és Sopron vezetik a legkedveltebb úti célok listáját.

Hasonló cikkünk:  A lakosság véleményét is kikérik a „zöld Szeged” létrehozásáért

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...