fbpx
22 C
Kecskemét
2024. szeptember 8., vasárnap

FRISS HÍREK

Egyszerű és gyors megoldás a betolakodók ellen

- Advertisement -

A hírekből egyre több betörésről értesülhetünk, főleg az üdülőhelyeken és a kietlenebb környékeken. Mindenki félti otthonát az illetéktelen betolakodóktól, ezért sokan kültéri kamerarendszert telepítenek. A rögzítők puszta jelenléte is képes elriasztani a betörőket.

Egy laikus számára bonyolultnak tűnhet a kamerák felszerelése, ezért csomóan inkább be sem fektetnek egy komoly biztonsági rendszerbe. A házat azonban nem feltétlenül kell szétvésni a kábelezéshez, ugyanis vezeték nélküli megoldásokat is kínálnak már a piacon.

Csupán stabil internetre van szükség, és máris védelem alatt tudhatjuk életterünket. A Fisotech wifis kamerarendszerei nem igényelnek hosszas előkészületet a felszereléshez. Láthatóan őrzött területet eredményeznek, láthatatlan vezetékekkel.

A kamerák nyugodtabbá teszik az életünket

A kamerarendszer legfontosabb előnye, hogy biztonságban tudhatjuk otthonunkat. Védelmet nyújt a hívatlan betolakodókkal szemben, ráadásul a környéket is egyfajta magasabb színvonallal fűszerezi meg.

Nem kell félni, hogy az értékeknek nyoma vész, a kamerák ugyanis meggátolják, vagy legalább erősen elgondolkodtatják a besurranókat. A csomagokat és a leveleket sem fogják többé lopkodni a kíváncsiskodók.

Ha mégis kifognánk egy vakmerő fosztogatót, akkor a nyomozás során a felvételek bizonyítékul szolgálnak majd. A gyanúsítottat így hamar beazonosíthatják és elfoghatják a rendőrök. Hivatalosan persze csak a saját területünket veheti fel a kamerarendszer, de ez is elég lehet a kézre kerítéshez.

Hasonló cikkünk:  A kormány szerint jóval többet költenek egészségügyre, mint a volt baloldali kormányok, de a számok nem ezt igazolják

Nem utolsósorban pedig a család biztonságban fogja érezni magát, ha az otthon udvara megfigyelés alatt áll. A kamerák ráadásul szép és hasznos kiegészítők, melyek a jólétet is szimbolizálják, mégis elriasztják a betörőket.

Vezetékes vagy wifis?

Mindkét típusnak megvannak az előnyei. A vezetékes kameráknál csak akkor történhet fennakadás, ha például hosszabb áramszünet zajlik. Az ilyen típusú rendszerek telepítése huzamosabb időt vesz igénybe, ráadásul a kábelezés miatt körülményesebb is.

A vezeték nélküli kamerákat jóval egyszerűbb felszerelni. Nem szükséges vésni, ezért sokkal gyorsabban elkészülhet ez a biztonsági rendszer. Árukat tekintve jóval kedvezőbbek, hiszen a telepítés kevesebb munkaórát vesz igénybe, illetve kábelek sem kellenek hozzá.

A wifis kamerákhoz természetesen elengedhetetlen a biztos internetkapcsolat. Ha nem akarjuk a véletlenre bízni, akkor érdemes lehet alternatívát választani. Léteznek ugyanis olyan modellek, melyek mobilhálózatot használnak, ami szinte sosem szünetel.

Előzd meg a problémát!

Az otthonunkat már szinte csak kamerákkal tudhatjuk biztonságban. Ha stabil internetkapcsolattal rendelkezünk, akkor érdemes inkább a vezeték nélküli technológiát választani. A Fisotech wifis kamerarendszerei egyszerűen és gyorsan telepíthetők, távolról is figyelhetők. Értékeinket így már csak minimális eséllyel fogja megkaparintani egy bátor illetéktelen.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Egy kecskeméti atyát is felfüggesztettek kiskorú szexuális bántalmazása miatt

A kecskeméti Róbert atya és a kiskunfélegyházi R. Gábor plébános ellen is kiskorúak terhére elkövetett szexuális bántalmazás kapcsán indult...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...