fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. szeptember 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Teljesen lezárják a Könyves Kálmán körút Izsáki út és Drégely utca közötti szakaszát

- Advertisement -

Lassan halad a júliusban történt sorozatos csőtörések helyreállítása a kecskeméti Könyves Kálmán körúton. A Bácsvíz Zrt. folyamatosan dolgozik a vízhálózat rekonstrukcióján. Az útburkolat javítása csak ezek után kezdődik.

Ahogy arról a KecsUP Hírek is beszámolt, a nyár közepén többször is csőtörés történt a körút Izsáki út és Drégely utca közötti szakaszán.

Az elsődleges információk szerint gyors helyreállítást terveztek, de a felmérések után kiderült, hogy nagyobb a probléma, emiatt a teljes szakasz vízhálózata cserére szorult.

A befejező munkálatok idejére, tervezetten 2024. 08. 28–29-én lezárják az Izsáki út és Drégely utca közötti útszakaszt. A forgalmas út a szeptemberi iskolakezdésre az ígéretek szerint elkészül.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...