fbpx
4.1 C
Kecskemét
2024. október 16., szerda

FRISS HÍREK

A Szuverenitásvédelmi Hivatal a Fidesznek is alávágott

- Advertisement -

A Fidesz és csatolt részei is előszeretettel hivatkoztak a Transparency International (TI) eredményeire, amikor még nem voltak kormányon, és ezzel is ekézték az akkori MSZP-SZDSZ-kormányokat – írja a Telex.

„Egy több mint harminc éve működő globális lobbihálózat részeként, a hálózat mögött meghúzódó nagyhatalmi érdekek mentén fejti ki politikai nyomásgyakorló tevékenységét” – jutott most erre a megállapításra a Szuverenitásvédelmi Hivatal a TI-vel kapcsolatban.

Ez a bejelentés azért is érdekes, mert a bevezetőben említett Fidesz tevékenység bőven 30 éven belül történt. Felvetődik a kérdés: miért hivatkozott ennyiszer a Fidesz a 2010 előtti időszakban egy ilyen nemzetellenes, a szuverenitásunkat lábbal tipró szervezetre?

A Telex fel is hoz egy sor példát a Fidesz akkori ekézéseiből, valamint korábban egy videós példát is mutattak Varga Mihálytól. A lap szerint lehetséges lenne, hogy a kormánypárt titkon nem ért egyet az SZH értékelésével? Vagy csak az időpontban vitatkozna, hogy mikortól vált a globalisták kiszolgálójává a TI?

Hasonló cikkünk:  Válasz Online: Határon túli egyéni választókerületek létrehozásán gondolkodik a Fidesz

A Telex kérdéseket küldött a példákkal együtt a párt sajtóosztályának, és ígérik, ha érdemben válaszolnak, mindenképp beszámolnak róla.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Gera Zoltán lehet a Kecskeméti TE következő vezetőedzője

Korábban beszámoltunk arról, hogy a KTE október 15-én kedden felmentette a vezetőedzői poszttal járó munkavégzése alól Szabó Istvánt. Egybehangzó...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...