fbpx

FRISS HÍREK

Pótkocsis teherautóval ütközött a vonat Tiszaalpáron

- Advertisement -

2020. október 10-én, szombaton dél körül egy rakomány nélküli teherautó vontatmányának ütközött egy személyvonat Tiszaalpáron – írta meg az Lcafe.hu

Egy pótkocsis teherautó Kiskunfélegyháza felől haladt Tiszaalpár felé, de a vezető későn vette észre, hogy szemből, Tiszaalpár felől egy személyvonat érkezik.

A teherautó első része már túljutott az átjárón, de a vonat a pótkocsit telibe találta, és leszakította az autóról. A vontatmány roncsa a fénysorompót is kidöntötte.

A pótkocsi szétszakadt az ütközéstől (Fotó: Lcafe.hu)

A vonat az ütközés után mintegy száz méterre tudott csak megállni. A sínről is lecsúszott, a pótkocsi pedig betörte a szélvédőjét.

Az Lcafe.hu szerint a vonaton utazók közül csak a jegykezelő sérült meg könnyebben, a többieknek nem esett bajuk, és a teherautót vezetőjének sem.

A sofőr elmondása szerint nem működött a fénysorompó.

Hasonló cikkünk:  Közösségi szemétszedést szerveztek Kerekdombon

A helyszínelés idejére az úttestet teljesen egészében lezárták.

Nyolc nappal korábban már volt egy másik vonatbaleset a település határában. Akkor egy motoros hunyt el az ütközés miatt.

További képek a balesetről >>>

Tragikus motorosbaleset Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...