fbpx

FRISS HÍREK

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház online folytatja

- Advertisement -
Nem hagyja színházi élmény nélkül közönségét a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Online közvetítések sugárzása mellett döntött a vezetőség, eleget téve ezzel a számtalan megkeresésnek, miszerint a nézők már nagyon hiányolják az előadásokat.
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy az online közvetítésekkel nem a bérletes előadások kiváltása a célunk, – szögezte le Cseke Péter direktor -, és azt is mindannyian tudjuk, hogy ez az élő műfaj semmivel nem helyettesíthető. A közvetítésekkel mindössze kedveskedni szeretnénk közönségünknek, köszönetképpen a lelkes támogatásukért és kitartásukért.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház / Fotó: Ujvári Sándor

Márciusban három produkciót láthatnak a színházkedvelők:
Légy jó mindhalálig musical
Jövőre, veled, itt
Jövőre, veled, itt 2.
Az iskolai tavaszi szünet során a gyerekeket is várják majd a képernyők elé. A színház youtube csatornáján (youtube/Kecskeméti Nemzeti Színház) két korábbi előadás lesz ingyenesen megtekinthető.
És közben szól a dal (2021. április 3. 11 óra)
Túl az Óperencián (2021. április 1. kedd 15 óra, április 6. 15 óra)
Az előadásokról bővebben a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon tájékozódhatnak. A megtekintéssel kapcsolatos információkat a színház hamarosan közzé teszi.
Ha valaki más színházból szeretne darabokat online megtekinteni azt az eszinhaz.hu-n keresztül megteheti.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...