fbpx

FRISS HÍREK

Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

- Advertisement -

Nagykőrös önkormányzatisága harminc éves történetének bizonyos szempontból jelentős pontjának tekinthető a képviselő-testület legutóbbi, rendkívüli tanácskozása. Ugyanis először hangzott el az ülésen a „kurva” kifejezés, ráadásul a magát polgárinak valló Czira Szabolcs szájából.

Az augusztus 18-i tanácskozáson Zágráb Nándor, a Jobb Nagykőrösért képviselője több alkalommal is arról beszélt, hogy a fideszesek lopnak. Erre válaszul magát a tényt nem tagadva Czira Szabolcs azt kezdte bontogatni, hogy Zágráb a kollektív bűnösség elvét alkalmazza, amikor általánosságban beszél az összes fideszesről.

Zágráb szerint ha igaz, amit Czira mond, akkor ők is azt csinálják, amikor kommunistáznak. Emlékeztette a polgármestert, hogy ő is kommunista volt, az MSZMP alapszervezet infó felelőseként tevékenykedett. Czira Szabolcs szerint az ő MSZMP tagsága az MSZP-seknél téma állandóan. Állítása szerint nem volt titok a lakosság előtt, hogy ő tagja volt a kommunista pártnak, de ennek ellenére tizenhatszor megválasztották. Az MSZMP-tagságáról foghegyről megjegyezte: „kurva nagy haszonnal szálltam ki”.

Hogy ki mennyire volt tisztában Czira Szabolcs múltjával – és akkor az SZDSZ-es kitérőjét nem is említjük – nem tudni, ám az biztos, hogy ő nem dicsekedett vele, igyekezett elhallgatni. Példa erre az Országgyűlés honlapja, ahova olyan önéletrajzot töltött fel képviselősége idején, amely a politikai karrierjének kezdetét a Független Kisgazdapárttól eredezteti, meg sem említve több éves MSZMP-tagságát, sem az SZDSZ-ben töltött idejét.

könyvelő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...