fbpx
14.2 C
Kecskemét
2024. május 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Kezdődhet a kecskeméti katonai reptér polgári zónájának tervezése

- Advertisement -

Az Uvaterv Út-, Vasúttervező Zrt. tervezheti a kecskeméti katonai repülőtér polgári zónáját, nettó 146 millió forintért. A becsült ellenérték jóval több, 393 millió forint volt.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A feladatot így definiálja a közlemény: „Kecskemét, MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis repülőtér közös (katonai-polgári) használata érdekében, polgári zóna kialakításának tervezése”. Közelebbről: az utas- és áruforgalom kiszolgálására alkalmas infrastruktúra megtervezése, amelyen belül egy terminál épületet, egy árukezelő épületet, egy eszköztárolót, továbbá egy őrzés-védelmi irodaépületet kell tervezni. A feladat része a belső úthálózat és és a  parkolók tervezése is.

A nyertessel augusztus 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

A tenderen érvénytelen ajánlatot tett az UVA-BER Katonai, Mérnöki Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Érvényes ajánlatot tettek a következő cégek: „A” Stúdió ’90 Építésztervező Kft., „ÉPTI” Építéstervező és Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft., továbbá a TSPC Technical Supervision and Planning Consulting Hungary Kft.

Hasonló cikkünk:  Hirtelen "sivatag" közepén találta magát a béka

 

napi.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...