fbpx

FRISS HÍREK

Blikk: Spanyolországba költözött Orbán Ráhel és Tiborcz István

- Advertisement -

Blikk úgy tudja, a miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István a spanyolországi Marbellára költözött, a  legidősebb gyermeküket már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

A lap próbált Orbán Viktor környezetéből is információkhoz jutni, de nem járt sikerrel, viszont idézte Orbán Ráhel egyik privát Instagram-bejegyzését, amelyben követőivel tudatta, hogy családja új kihívások elé néz, elhagyja az országot, a gyerekek a tanévet már Spanyolországban kezdik. A 444.hu ugyanakkor azt szúrta ki, hogy Orbán Ráhel LinkedIn-profilján már valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.

A legbefolyásosabb magyar nők között a Forbes 2021-es listáján a közélet kategóriában 2. volt Orbán Ráhel, aki a jövőben a Blikk szerint Marbellán dolgozik, Tiborcz István viszont többször hazautazik üzleti ügyei miatt, bár már van spanyol érdekeltsége is, mert cége beszállt be egy ottani beruházásba. Az Index szerint a költözés valóban összefüggésben állhat azzal, hogy a BDPST Group Spanyolországban terjeszkedik. Los Alcazares egyik négycsillagos szállodáját üzemelteti egyik társasága.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...