fbpx

FRISS HÍREK

A miniszterelnöki íróasztalon is ég már az első gyertya

- Advertisement -

Orbán Viktor személyesen ment el egy virágboltba, hogy beszerezze az adventi koszorút az irodájába. Minderről egy rövid videót tett közzé a Facebook oldalán Adventi készülődés címen.

A koszorú és a miniszterelnök a videó szerint gyorsan egymásra talált, a lelkes eladónő pedig fel is hívta Orbán figyelmét, hogy amit választott, az a tisztaság jelképe. Az is kiderül, hogy otthonra a felesége szerzi be a koszorút.

A miniszterelnöknek arra is volt ideje, hogy érdeklődjön a talpon maradásról, rezsiről. A kedves eladó hölgy szerint muszáj lesz kifizetni a számlákat, aztán majd igyekeznek elfelejteni.

Miután az üzletben dolgozó hölgyek kifejezték örömüket Orbán vásárlása okán, egy vágással már a Karmelitában is találjuk magunk, ahol az első gyertyát meg is gyújtja a miniszterelnök.

Hasonló cikkünk:  Orbán Viktor idén marad Budapesten beszédet tartani március 15-én

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...