fbpx

FRISS HÍREK

Gyurcsányozni a vereség forgatókönyve – mondta Gyurcsány

- Advertisement -

A hétvége mozgalmas volt, ami az ellenzéki pártok rendezvényeit illeti, mert az LMP és a Momentum is összeült. Mindkét pártrendezvényen felemlegették az ellenzéki összefogás sikertelenségét, az LMP-nél Ungár Péter társelnök, a Momentumnál Donáth Anna beszélt erről. A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc nem hagyta ezt válasz nélkül, csütörtök reggel a közösségi oldalán reagált.

„Az ellenzéki összefogás nem halott. Egyelőre még nem él, de nem is kell, hogy éljen. Majd élni fog, mikor jön az idő” – fogalmazta meg Gyurcsány, pontokban összefoglalva a véleményét a helyzetről.

Csak egy útja van a Fidesz legyőzésének a pártelnök szerint: „vagy mindenki közösen a mi oldalunkon, vagy marad a Fidesz”. Hozzátette: a DK-val szemben „politizálni, gyurcsányozni a vereség forgatókönyve. Aki ezt tette az elmúlt egy évtizedben, az elbukott”, aztán megismételte amit a saját, vasárnapi évértékelőjében már kifejtett: „Aki nincs a Fidesszel szemben, az mellette van, és a haza ellen van.”

Végezetül hozzátette, hogy „Harc van. Aki nem érti a harc szabályait, az ne legyen harcos. Sok más szakma is van. Autófényező?”

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...