fbpx

FRISS HÍREK

Szúnyogirtás: Beindult a propagandagépezet

- Advertisement -

Tegnap írtuk meg, hogy a jövő hétnél előbb biztosan nem lesz szúnyogirtás Kecskeméten. Úgy tűnik, hogy a legfrissebb információk szerint a jövő hét közepétől előbb nem lehet erre számítani.

Közben a propaganda – érezve az országos morgolódást – beindította a gépezetet és azzal igyekszik leszerelni a lakosságot, hogy bejelentette: soha annyi szúnyogirtás nem volt még, mint amennyi lesz a következő hetekben. És, hogy erre bármennyit hajlandó költeni az állam. A kérdés csupán az, hogy nem késett-e el eleve a védekezés?

Közben a szegedi önkormányzat saját kézbe vette a védekezést, és a kecskeméti polgármesteri hivatallal ellentétben találtak is rá vállalkozót, amely elvégezte az irtást a városban. Igaz, az ottani fideszes sajtótól jól meg is kapták, hogy pénzkidobás volt akkor elvégeztetni a feladatot, amikor az országos akció éppen azért állt le, mert nagyon meleg volt.

Hasonló cikkünk:  A teherautók egyelőre eltűntek, kérdés, megjavítják-e a rongált utakat Katonatelepen

A mostani előrejelzések szerint a jövő hét közepén 30 fok felett lesz a hőmérséklet, így könnyen lehet, hogy megint baj lesz az időjárással. De a nyár egyszerűen ilyen. Meleg van és vannak nyári viharok, esőzések. Nem olyan újdonság ez. Volt is korábban szúnyogirtás kánikulában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...