fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Szúnyogirtás: Beindult a propagandagépezet

- Advertisement -

Tegnap írtuk meg, hogy a jövő hétnél előbb biztosan nem lesz szúnyogirtás Kecskeméten. Úgy tűnik, hogy a legfrissebb információk szerint a jövő hét közepétől előbb nem lehet erre számítani.

Közben a propaganda – érezve az országos morgolódást – beindította a gépezetet és azzal igyekszik leszerelni a lakosságot, hogy bejelentette: soha annyi szúnyogirtás nem volt még, mint amennyi lesz a következő hetekben. És, hogy erre bármennyit hajlandó költeni az állam. A kérdés csupán az, hogy nem késett-e el eleve a védekezés?

Közben a szegedi önkormányzat saját kézbe vette a védekezést, és a kecskeméti polgármesteri hivatallal ellentétben találtak is rá vállalkozót, amely elvégezte az irtást a városban. Igaz, az ottani fideszes sajtótól jól meg is kapták, hogy pénzkidobás volt akkor elvégeztetni a feladatot, amikor az országos akció éppen azért állt le, mert nagyon meleg volt.

Hasonló cikkünk:  Megtartotta éves fórumát a kecskeméti Városi Civil Kerekasztal

A mostani előrejelzések szerint a jövő hét közepén 30 fok felett lesz a hőmérséklet, így könnyen lehet, hogy megint baj lesz az időjárással. De a nyár egyszerűen ilyen. Meleg van és vannak nyári viharok, esőzések. Nem olyan újdonság ez. Volt is korábban szúnyogirtás kánikulában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...