A palacsinta nem tartozik kifejezetten a gourmet fogások közé, így az ára is elérhető. Viszont a leleményes vállalkozók tucatnyi trükköt kitalálnak, hogy eladhatóbbá tegyék portékáikat, így történhet meg, hogy egyre több ételt készítenek aranyból. Igen, már a palacsintát is.
A szolnoki belvárosban működő Endorfin Óriáspalacsintázóban közel 120 íz közül lehet választani, de kevesen tudják, hogy az egyik legnépszerűbb édességük az arannyal bevont óriáspalacsinta. Magna Gergő, a palacsintázó tulajdonosa mutatta be, hogyan és miből készül az extrém desszert.
A 24 karátos arannyal bevont, és pisztáciakrémmel, fehér csokis krokant pralinéval és közel 100 gramm durvára vágott pisztáciával töltött palacsintához 17 ezer forintért juthatunk hozzá.
A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.