fbpx

FRISS HÍREK

Egyedülálló aranyos palacsinta kapható Szolnokon

- Advertisement -

A palacsinta nem tartozik kifejezetten a gourmet fogások közé, így az ára is elérhető. Viszont a leleményes vállalkozók tucatnyi trükköt kitalálnak, hogy eladhatóbbá tegyék portékáikat, így történhet meg, hogy egyre több ételt készítenek aranyból. Igen, már a palacsintát is.

A szolnoki belvárosban működő Endorfin Óriáspalacsintázóban közel 120 íz közül lehet választani, de kevesen tudják, hogy az egyik legnépszerűbb édességük az arannyal bevont óriáspalacsinta. Magna Gergő, a palacsintázó tulajdonosa mutatta be, hogyan és miből készül az extrém desszert.

A 24 karátos arannyal bevont, és pisztáciakrémmel, fehér csokis krokant pralinéval és közel 100 gramm durvára vágott pisztáciával töltött palacsintához 17 ezer forintért juthatunk hozzá.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...