fbpx

FRISS HÍREK

Egyedülálló aranyos palacsinta kapható Szolnokon

- Advertisement -

A palacsinta nem tartozik kifejezetten a gourmet fogások közé, így az ára is elérhető. Viszont a leleményes vállalkozók tucatnyi trükköt kitalálnak, hogy eladhatóbbá tegyék portékáikat, így történhet meg, hogy egyre több ételt készítenek aranyból. Igen, már a palacsintát is.

A szolnoki belvárosban működő Endorfin Óriáspalacsintázóban közel 120 íz közül lehet választani, de kevesen tudják, hogy az egyik legnépszerűbb édességük az arannyal bevont óriáspalacsinta. Magna Gergő, a palacsintázó tulajdonosa mutatta be, hogyan és miből készül az extrém desszert.

A 24 karátos arannyal bevont, és pisztáciakrémmel, fehér csokis krokant pralinéval és közel 100 gramm durvára vágott pisztáciával töltött palacsintához 17 ezer forintért juthatunk hozzá.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...