fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Egyedülálló aranyos palacsinta kapható Szolnokon

A palacsinta nem tartozik kifejezetten a gourmet fogások közé, így az ára is elérhető. Viszont a leleményes vállalkozók tucatnyi trükköt kitalálnak, hogy eladhatóbbá tegyék portékáikat, így történhet meg, hogy egyre több ételt készítenek aranyból. Igen, már a palacsintát is.

A szolnoki belvárosban működő Endorfin Óriáspalacsintázóban közel 120 íz közül lehet választani, de kevesen tudják, hogy az egyik legnépszerűbb édességük az arannyal bevont óriáspalacsinta. Magna Gergő, a palacsintázó tulajdonosa mutatta be, hogyan és miből készül az extrém desszert.

A 24 karátos arannyal bevont, és pisztáciakrémmel, fehér csokis krokant pralinéval és közel 100 gramm durvára vágott pisztáciával töltött palacsintához 17 ezer forintért juthatunk hozzá.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

Hasonló cikkünk:  Egy szolnoki fideszes képviselő "dollárbaloldalazása" szül indulatokat

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...