fbpx

FRISS HÍREK

A Nép Pártján Mozgalom párttá alakul

- Advertisement -

Jakab Péter mozgalma párttá alakul – jelentették be augusztus 20-án, alakulásuk első évfordulóján. Jakab elmondta, hogy a nevük: Nép Pártján – amiről jogerős bírósági döntésük is van. A pártot nem célként, hanem eszközként akarják felhasználni, hogy legyőzzék a Fideszt.

A párttá alakulás ellenére működésükben továbbra is a mozgalmi jelleg marad a meghatározó – mondta Jakab egy újságírói kérdésre. A Nép Pártján indulni fog a jövő évi EP-választáson és az önkormányzati választáson is, az utóbbin nagyságrendileg ezer képviselőjelöltet fognak állítani országszerte.

Hiszünk az összefogásban, ezért ott, ahol az ellenzék az elmúlt ciklusban bizonyított, de legalábbis bátran küzdött a rezsim ellen, ott a Nép Pártján az összefogás részeként fog elindulni. Ott, ahol az ellenzék letette a fegyvert, és működésében jórészt csak a Fideszt másolja, ott nincs más lehetőségünk, mint új ellenzéket építeni. Ellenzéki szavazó nem maradhat, és nem is fog képviselet nélkül maradni – szögezték le.

Hasonló cikkünk:  Király József: Erősnek érzem magam ahhoz, hogy megnyerjem a választást

via Magyar Hang

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...