fbpx
24.5 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

A Nép Pártján Mozgalom párttá alakul

Jakab Péter mozgalma párttá alakul – jelentették be augusztus 20-án, alakulásuk első évfordulóján. Jakab elmondta, hogy a nevük: Nép Pártján – amiről jogerős bírósági döntésük is van. A pártot nem célként, hanem eszközként akarják felhasználni, hogy legyőzzék a Fideszt.

A párttá alakulás ellenére működésükben továbbra is a mozgalmi jelleg marad a meghatározó – mondta Jakab egy újságírói kérdésre. A Nép Pártján indulni fog a jövő évi EP-választáson és az önkormányzati választáson is, az utóbbin nagyságrendileg ezer képviselőjelöltet fognak állítani országszerte.

Hiszünk az összefogásban, ezért ott, ahol az ellenzék az elmúlt ciklusban bizonyított, de legalábbis bátran küzdött a rezsim ellen, ott a Nép Pártján az összefogás részeként fog elindulni. Ott, ahol az ellenzék letette a fegyvert, és működésében jórészt csak a Fideszt másolja, ott nincs más lehetőségünk, mint új ellenzéket építeni. Ellenzéki szavazó nem maradhat, és nem is fog képviselet nélkül maradni – szögezték le.

Hasonló cikkünk:  A lelkesedés sem pótolja az alacsony bért, több munkatárs is távozott a szegedi színházból

via Magyar Hang

Hasonló cikkünk:  Bács megyei fideszes képviselőhöz került a milliárdos értékű balatonboglári kemping

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...