fbpx
14 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Londonból is olvassák a kecsup.hu-t!

- Advertisement -

Elismerő szavak érkeztek szerkesztőségünk virtuális postaládájába.

Hello KECSUP, hello Kecskemét!

Óriási öröm látni innen Angliából hogy vagytok, hogy erősödtök, és hogy elfojthatatlan gőzerővel toljátok a szabad sajtó eszméjét előre.

Óvatosan írom le, hogy a londoni Momentumosok nevében szeretném megköszönni és támogatni a munkátokat. Mielőtt még kialakulna valamiféle prekoncepció az olvasóban, had tegyem ide gyorsan, hogy mi nem valamiféle ellenzéki sajtóban hiszünk, rátok sem így gondolunk. Hanem a hiteles, informatív, propagandamentes, elfogulatlan, párbeszédre nyitott, vagyis a valóban FÜGGETLEN MAGYAR MÉDIÁT szeretnénk látni-hallani-olvasni!

Tudom hülyén fog kijönni, de akkor is ideírom, mert ez a dalocska pörög a fejemben amióta leültem írni, vagyis inkább az az emlékkép, mikor legutóbb ott vártam Kecsón a kis körforgalomnál (épp a Szil-Coopba igyekeztem) jobbra mellettem a helyi rádió, balra a Művház, szemben a kis-kasza (#legjobbmelegszendvics), és ahogy ott vártam a lassan mozgó forgalomban, gondoltam csavarjunk át a helyi csatornára. Így szakadt ott rám a kocsiban teljes hangerővel Whitney Houston, amint épp tiszta szívből azt énekli „I have nothing NOTHING if I don’t have You!”
Erre gondolok én mikor eszembe jut a szabad sajtó, cenzúra nélküli újságírás.

„Semmi de tényleg SEMMI sincs ha nem vagy Te kedves olvasó, aki tudni akarod a torzítatlan igazságot, és nincs semmi de SEMMI ha nem vagy Te kedves író aki megírod azt úgy ahogy van!”

Szóval hajrá Kecskemét, hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

Üdvözlettel:

Nyics Viktor

Köszönjük az elismerő szavakat kedves Viktor! Bízunk benne, hogy a továbbiakban is bennünket választotok minél többen, mert hisszük, és valljuk, hogy a szabad sajtó nélkül nem létezhet demokrácia!

Hasonló cikkünk:  Programok és tervek helyett semmitmondó kampányszöveg

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...