fbpx
23.2 C
Kecskemét
2024. szeptember 19., csütörtök

FRISS HÍREK

Joe Biden eljutott odáig, hogy orvosi tanácsra visszalépne a jelöltségtől

- Advertisement -

Joe Biden a fekete amerikai közönséget célzó BET News riporterének nyilatkozott, amiben elmondta, hogy 2020-ban még ő is úgy látta, egy ciklust fog majd kitölteni.

„Úgy gondolom, hogy bebizonyítottam, hogy tudom, hogyan kell dolgokat véghezvinni az ország érdekében, annak ellenére, hogy azt mondták, nem tudjuk véghezvinni, de van még tennivaló, és vonakodom attól, hogy ezt félbehagyjam” – mondta Ed Gordonnak.

A riportert elsősorban az érdekelte, hogy a regnáló elnök a balul elsült vita után hajlandó lenne-e visszalépni a jelöltségtől. A válaszában Biden először fogalmazta meg azt, hogy milyen esetben lenne hajlandó erre.

„Ha lenne valami egészségügyi problémám, ha valaki, ha az orvosok hozzám jönnének és azt mondanák, hogy ez és az a probléma van” – mondta arról, hogy mit tudna elfogadni indokként a visszalépésre.

Hasonló cikkünk:  Nyugaton a helyzet nem változatlan

Másfél hete még azt mondta a visszalépésről a 81 éves elnök, hogy csak a jóisten győzheti meg ilyesmiről, így ez az első alkalom, hogy elképzelhető eshetőséget fogalmaz meg a visszalépéséről.

Közben egyre többen kérik Bident, hogy lépjen vissza, köztük egy újabb demokrata toppolitikus, aki szerint jobb lenne, ha Joe Biden nem indulna el a választáson novemberben.

„Egy második Trump-elnökség aláásná a demokráciánk alapjait és komoly kétségeim vannak afelől, hogy az elnök le tudja-e győzni Donald Trumpot novemberben” – fogalmazta meg Adam Schiff, aki maga is szenátornak készül Kaliforniában.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...