fbpx
23.2 C
Kecskemét
2024. szeptember 19., csütörtök

FRISS HÍREK

A Sándor-palota használt autóitól Mészáros Lőrinc is segített megszabadulni

- Advertisement -

Sulyok Tamás köztársasági elnök hivatala szeretett volna megszabadulni a régi autóitól, erre az egyik legjobb partnernek a Mészáros Lőrinc által néhány éve létrehozott Mészáros M1 Mobilitás Center Kft. bizonyult. Április 29-én alá is írták a 15,1 millió forint értékű szerződést.

A Sándor-palota olyan autóktól szabadult meg, amik koruk és futásteljesítményük miatt csak jelentős fenntartási költségek mellett voltak üzemeltethetők. Azokon a járműveken is túladtak, amik nem támogatták a feladatellátást, nem illeszkedtek a kezelt flottába. De volt olyan motorhibás autó is, ami gazdaságosan nem volt javítható. A típusok tekintetében a Skoda, Audi és Wolkswagen típusú autókra nem tartottak igényt, összesen 8 autót értékesítettek 2024-ben.

A hivatal közlése szerint „minden értékesíteni kívánt gépjárművet több piaci szereplőnek ajánlottunk fel megvásárlásra. A legnagyobb összegű ajánlatot adó szereplőnek értékesítettünk” – eszerint Mészáros Lőrinc cége adta az egyik legkedvezőbb ajánlatot, ugyanis 4 különböző piaci szereplő volt a vásárló, amelyek közül az egyik az M1 Mobilitás Center Kft.

Hasonló cikkünk:  Soha nem született olyan kevés gyermek Magyarországon, mint júniusban

Új járművek beszerzésére is jutott forrás: április 16-án 15,2 millió forintért a Porsche Hungáriától, ezt követően június 5-én, 49,5 millió forintért történt egy újabb beszerzés.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Tudok a gyerekek fejével gondolkodni” – így tervezte meg Katkics Tamás Kecskemét legújabb bölcsődéjét

„A gyerekek még úgyis a mesék világában élnek, hátha a csoportszoba lesz majd a palotájuk, a kastélyuk vagy éppen...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...