fbpx
15.2 C
Kecskemét
2024. október 16., szerda

FRISS HÍREK

Mitől függnek a költöztetés árak?

- Advertisement -

Sokan azért nem fogadnak fel profi szakembereket költözéskor, mert azt gondolják, nagyon sokba kerül, és ez nekik biztosan nem éri meg. Így aztán meg sem nézik a lehetőségeket, és maguk fognak bele a feladatba. Vajon jó döntés mindez?

Befolyásolhatjuk-e mi magunk a költségeket?

Bárhogy is vélekedtünk eddig erről, a válasz határozottan az, hogy igen. A költöztetés árak azon is múlnak, mi mennyire vagyunk felkészültek vagy éppen felkészületlenek. A Visszuk.hu megbízható csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy a költöztetésed ne csak gyors, hanem gazdaságos is legyen. 

Ha találsz egy céget az online térben, aki rendelkezik weboldallal, ahol az összes felmerülő problémáról és a hozzájuk tartozó megoldásokról is írnak, akkor félig nyert ügyed van. Már az árajánlat kérésekor végig kell gondolnod nagy vonalakban a projektet. Ugyanis meg kell határoznod pontosan a szállítandó bútorok mennyiségét és méretét is. Ezen túl a dobozok, csomagok számát szintén ismerned és közölnöd is szükséges. 

Ehhez az információhoz rendeli a cég a teherautó méretét, valamint a közreműködő szakemberek létszámát is. Ezen a ponton rögtön érdemes felülvizsgálnod, hogy a teljes pakkot magaddal akarod-e vinni, vagy esetleg lesznek olyan dolgok, amiket kiselejtezel, vagy elajándékozol arra rászorulóknak. Kevesebb tárgy alacsonyabb kiadást jelent számodra.

Milyen egyéb tényezőkön múlnak a költöztetés árak?

Az is befolyásoló tényező, hogy hol kell megoldani a költöztetést. Ez nemcsak a két ingatlan közötti távolságot jelzi, hanem azt, hogy mennyire megközelíthetőek a címek. Például kell-e ott parkolási díjat fizetni a kiállás idejére vagy sem. Továbbá szükség van-e behajtási engedélyre és ennek mi a díja. Minden ilyen vagy hasonló jellegű külön tétel a megrendelőt terheli.

Hasonló cikkünk:  Eddig egyetlen bank sem lépett Nagy Márton lakáshitelekkel kapcsolatos kérésére

A szállítandó bútorok jellege is megváltoztathatja a végleges árat. Ha azok mérete olyan, hogy szállításhoz mindenképp szét kell szerelni őket, majd az új helyszínen összeállítani, az szintén költségnövelő faktor. Ugyanez a helyzet a nagy tömegű, azaz 100 kilogrammot meghaladó tárgyak esetében is. Ilyenek a zongora, a pianínó és a páncélszekrény is.

Ha összepakolva, indulásra készen elhelyezve várod a költöztetőket, az sokkal egyszerűbbé és olcsóbbá teszi a költöztetésed. Ha olyan igényed merül fel, hogy helyetted csomagoljanak össze a szakik, és biztosítsanak ehhez csomagolóanyagokat is, az természetesen emeli a számla végösszegét.

Egyszerű, tiszta díjszámítás

Az a jó, ha egyszerű a díjszámítási rendszer és nincsenek rejtett költségek. Ezt már az árajánlat kérésekor le tudod tisztázni. 

Sokan bizalmatlanok és a sok rossz hír alapján félnek szakemberekhez fordulni. Ezt az aggályt úgy oszlathatod el, ha leinformálható céget választasz. Tájékozódj a weboldaláról, egyéb felületeken, olvasd el az adott szolgáltatóról fellelhető ügyfélvéleményeket is!

Bátran bízd magad tapasztalt szakemberekre, és ezzel együtt legyél előrelátó és együttműködő. Ezáltal a legoptimálisabb árakon oldhatod meg költözésedet!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Gera Zoltán lehet a Kecskeméti TE következő vezetőedzője

Korábban beszámoltunk arról, hogy a KTE október 15-én kedden felmentette a vezetőedzői poszttal járó munkavégzése alól Szabó Istvánt. Egybehangzó...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...